Hosting & service

Onze service is snel en accuraat. Hier zijn we trots op: we staan bekend om onze goede service!

Hosting bij Robinq: specificaties

Deze bandbreedte is ruim voldoende voor een informatieve website. Heb je een webshop of wordt er een feed ingeladen op je website? Dan doen we je graag een passend voorstel.

Voor dit aanbod geldt: heb je meer wensen? Neem dan zeker contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

server-room

Onze garanties

Ons werk stopt niet als we je website hebben afgeleverd. Als je website in de lucht is, heeft je website namelijk nog steeds aandacht nodig.

We zorgen goed voor websites die bij ons gehost worden. Dat doen we door de volgende zaken veilig te stellen:

Het belang van een beveiligde website

Het is van belang dat je je website goed beveiligt. Zo voorkom je dat je website gehackt wordt en je imagoschade of financiële schade oploopt.

Je beveiligt je website niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bezoekers en klanten. Vanuit de GDPR ben je namelijk verplicht de gegevens van je bezoekers en je klanten goed te beveiligen.

Bij DoubleWeb werken we GDPR-proof. Je kunt er dus gerust op zijn dat je bij ons een veilige en stabiele hosting krijgt die voldoet aan de wettelijke eisen. We hosten uitsluitend op onze eigen server en kunnen op die manier garant staan voor de veiligheid van je website. Je website krijgt een SSL-beveiliging die het dataverkeer versleutelt en je bezoekers privacy en veiligheid biedt tijdens hun bezoek van je website.

Wat kost hosting bij Robinq?

Je host je website bij Robinq vanaf €49,50 per maand. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze hosting en serviceprijzen.

Enthousiast geworden over de hosting & service van je website?

Neem gerust contact met ons op!

info@robinq.nl
helpdesk@robinq.nl

Missie

Robinq wil jou helpen online succesvol te zijn. Wij bouwen webshops en websites en verzorgen we de online marketing inclusief alle andere benodigde diensten zoals hosting, design, updates en maatwerk. Wij staan voor: specialisme, samenwerking, flexibiliteit, transparantie en eerlijkheid.