Succes stories

Referenties

We kunnen je nog meer vertellen! Maar wat voor jou veel meer waard is, is de eerlijke mening van onze klanten.

Een erg prettig bedrijf om mee samen te werken! Ze hebben open en duidelijke communicatie en snelle reacties. Komen met creatieve ideeën, gepaste adviezen en begeleiden het proces zeer professioneel van begin tot eind. Echt een aanrader!

Lisanne Verhoeve

12 maanden geleden

Top bedrijf waar ze alles in huis hebben: hosting, websites ontwerpen & bouwen en zoekmachine optimalisatie.. alles is mogelijk bij Robinq!

Jasper Hoekstra

10 maanden geleden

Robinq heeft mij heel goed geholpen met het bouwen van de nieuwe website en het verder ontwikkelen daarvan. De communicatie is zeer snel, helder en prettig. Het samenwerken gaat erg goed en is ook fijn, je kan op deze partij bouwen.

Peter Janssen

4 maanden geleden

Ik heb de samenwerking met Robinq als zeer prettig ervaren. Aardige en kundige werknemers, meedenkend, snelle reacties en oplossingen en proactief. Ze hebben daarnaast ook nog een hele mooie website voor ons opgeleverd. Dank!

Huub Westerink

3 maanden geleden

Zeer tevreden over het bouwen van onze webshop door de Robinq. Verzoekjes en eventuele vragen werden snel opgepakt door Niels, die ons altijd kundig heeft geadviseerd tijdens het ontwikkelen en bouwen van de webshop.

Dik Isoleren

1 maand geleden

Nadat ons vorig hostingbedrijf alles in de soep had laten lopen de overstap gemaakt naar Robinq. Wat een verademing. De problemen waren snel verlopen. Nu een nieuwe versie laten installeren en en nieuw design. Er wordt goed geluisterd naar de klant. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader!

Autobedrijf Wientjes

2 maanden geleden