WordPress websites

Een professionele WordPress website laten maken? Wij maken van jouw nieuwe website niet alleen een prachtig visitekaartje maar wij zorgen er ook voor dat jouw nieuwe website nieuwe klanten oplevert.

WordPress speciliasten

We bouwen onze websites met WordPress, wij kennen het van begin tot eind. Heb je vragen? je kan ons alles vragen.

Strak én functioneel design

We zetten websites neer die mooi, maar ook intuïtief zijn. Zo is een gebruiker niet alleen onder de indruk van je website design, maar wordt hij ook echt geholpen.

Aantrekkelijke, converterende websites

Hoe haal je je website bezoekers over tot conversie? Onze webdesigners verleiden jouw ideale klant met een slim design.

WordPress website: wat houdt het in?

Een professionele website laten maken? Kies dan voor een WordPress website. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) dat je als basis voor veel verschillende websites en webshops kunt gebruiken.

Een Robinq WordPress developer kan een WordPress website precies aanpassen aan jouw wensen. Dit doen we door een website op maat te maken: je website wordt van A tot Z voor jou ontworpen. Dit is vaak de beste optie, omdat we op die manier aan al je specifieke wensen kunnen voldoen. 

In sommige gevallen kan een template website beter bij je wensen aansluiten. We adviseren je hier graag over.

Wil je meer weten over het laten ontwerpen van je huisstijl?

Onze vormgevers helpen je graag verder met al je grafische wensen.

Waarom een WordPress website laten maken door Robinq?

Bij webdesign bureau Robinq ben je aan het juiste adres als je een professionele website wilt laten maken. We luisteren naar je wensen en maken een website die het perfecte online visitekaartje voor jouw bedrijf is.

Robinq heeft voor elk aspect specialisten in eigen huis; design, bouw, zoekmachine optimalisatie en zo nodig maatwerk programmeren. Door jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is om jouw online doelstellingen te behalen.

Onze werkwijze

Wij vinden het erg belangrijk dat de samenwerking met de specialisten van Robinq op rolletjes loopt. Daarom werken we met een vast stappenplan. Zo weet je continu waar je aan toe bent en hoe het ervoor staat met je website. Jouw WordPress website wordt bij ons gemaakt volgens een vast stappenplan:

We betrekken jou steeds bij het proces, waardoor je invloed hebt op elke stap. Je vragen en feedback zijn van harte welkom en zijn ontzettend waardevol voor ons werk.

Converterende websites

Iedere website heeft een bepaald doel. Het overbrengen van jouw verhaal op de bezoeker. Maar dat is natuurlijk niet alles, je website is veel meer dan alleen een communicatiekanaal. Je wilt dat de websitebezoeker een bepaalde actie uitvoert, een conversie. Om deze reden bepalen we samen welke doelen de website heeft en welke call-to-actions aan de website moeten worden toegevoegd. Denk hierbij aan het klikken op het telefoonnummer, het boeken van een reis of het aanvragen van een offerte. Door het goed inspelen op de user experience, kun je een bezoeker een bepaalde richting in sturen met als doel de bezoeker over te halen tot het uitvoeren van een conversie.

zoekmachine-optimalisatie-seo-strategie-robinq-left

Zet ons aan het werk met jouw WordPress website!

Met onze kennis van WordPress, converterende websites én online marketing zorgen we voor mooie, slimme én Google vriendelijke websites. Wat wil je nog meer? Neem snel contact met ons op!

info@robinq.nl
helpdesk@robinq.nl

Missie

Robinq wil jou helpen online succesvol te zijn. Wij bouwen webshops en websites en verzorgen we de online marketing inclusief alle andere benodigde diensten zoals hosting, design, updates en maatwerk. Wij staan voor: specialisme, samenwerking, flexibiliteit, transparantie en eerlijkheid.